O nama

Preduzeće Hertz Automatika d.o.o. je osnovano 2011. godine, sa sedištem privrednog društva u Nišu, opština Palilula, ul. Kragujevačka br. 29. Osnovani smo kao preduzeće za inženjering i projektovanje sistema automatskog upravljanja. Za vreme svog postojanja, preduzeće je steklo veliki broj referenci u različitim oblastima industrije: rudarstva i metalurgije, prerade voda, procesne industrije, energetike, ventilacije, grejanja i hlađenja …

Najveći značaj pridajemo zdravom i poštenom odnosu koji imamo sa našim poslovnim partnerima. Uvek smo spremni da sa maksimalnim zalaganjem radimo na rešavanju tehničkih ili bilo kojih drugih problema koji se javljaju u toku poslovanja.

Naš tim diplomiranih inženjera i tehničara je obučen i stručan u pronalaženju rešenja za upravljanje mašinama i procesima. Kvalitetnim rešenjima naših stručnjaka, u oblasti procesnog upravljanja i industrijske automatizacije, korisnici dobijaju mogućnost da na brz, efikasan i jednostavan način upravljaju svojim postrojenjem, da kroz smanjenje troškova proizvodnje, povećanje efikasnosti i produktivnosti povećaju konkurentnost na tržištu.